Games - The naked truth


nakedtruth

We created the art and inteface for the game the Naked truth, A facebookgame for the Rank a brand website.

De Naked Truth Game is te vinden op de Rank your style website. Het spel geeft inzicht in de impact van populaire merken op milieu, klimaat en arbeidsomstandigheden. Je wint de Naked Truth Game door zoveel mogelijk vragen over merken en duurzaamheid beter te beantwoorden dan jouw vrienden. De inzet: een kledingstuk. Ga er dus voor, anders sta je straks in je hemd!

 Gamen en leren

‘Welk bier is het groenst?’, ‘Wat is greenwashing?’, deze vragen zijn te verwachten in de Naked Truth Game. Of vragen over het duurzaamheidbeleid van specifieke merken en harde feiten over het productieproces. Bij elke vraag is de mogelijkheid om meer informatie over het thema te vinden op de website van Rank a Brand. Zo komen je al gamend meer te weten over hoe groen en eerlijk hun favoriete merken zijn.

Awards

Tijdens het spelen van de Naked Truth Game kan je verschillende awards winnen. Zo kan je laten zien hoeveel je van duurzaamheid weet. Ben jij straks de eerste van je vrienden die iemand uitgekleed heeft? Of ontvang je een award omdat je de meeste vrienden hebt uitgenodigd? Als je durft kan je jezelf bloot geven door je naakte avatar te delen en je vrienden vragen om een re-match!

Wij zijn erg benieuwd wat je van ons spel vindt! Welke vraag was het moeilijkst en hoeveel vrienden heb je al uitgenodigd? Laat het ons weten!

naked truth 01
naked truth 02
naked truth 03

« Back